Totalt 0 objekt
0,00 Kr

14.995,00 Kr

HotmixPRO Gastro
[HM2G-220]

HotmixPRO Gastro

HotmixPRO Gastro är oersättlig på grund av dess mångsidighet. Gastro-modellens olika funktioner inkluderar upphettning upp till en temperatur av 190°C (374°F). Användningen av maskinen sköts på ett väldigt enkelt och smidigt sätt utan krav på några avancerade inställningar. Du sköter allt via den digitala displayen med några få knapptryckningar. Tack vare den specialkonstruerade knivenheten kan den användas både som mixer eller som blandare. Knivenheten kan köras ända upp till 12500 rpm vilket gör processandet rekordsnabbt. HotmixPRO Gastro kan också blanda och mixa med en konstant hastighet. Du har flera olika hastigheter att välja mellan, allt för att skapa så goda möjligheter att lyckas som möjligt. Även möjligheten att ställa in så att maskinen slår av då livsmedlet har uppnått en viss temperatur sparar massor tid och garanterar slutproduktens kvalitet.

En annan fördel med HotmixPRO Gastro är att du kan hälla alla ingredienser direkt i bägaren utan att lossa på lock eller ta bort bägaren från sin plats. Tack vare den precisa temeraturkontrollen blir din slutprodukt av yttersta kvalitet och du kan spara dina recept på minneskortet för att upprepa tillvägagångsättet.

Även den mest skickliga kocken kommer med hjälp av Gastro-modellen ges möjligheter att, i minsta detalj, förfina och förbättra varje enskilda steg i matlagningsprocessen. Tack vare kontrollen som fås över matlagningsprocessen ges möjligheten att standardisera de bästa recepten så att dessa kan upprepas dag efter dag oberoende av vem som arbetar i köket.

Specifikationer:

Dimensioner: 258 x 312 x 296 (WxDxH)
Kapacitet: 2 liter
Motor effekt: 1500 watts
Värme effkt: 800 watts
Max hastighet: 12500 rpm

Share on FacebookShare On Facebook
Recensioner